Cultuur met Theater Kapsalon steunen

In de cultuurwereld hebben Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge een ludieke tegenactie bedacht tegen het onverklaarbare gesloten houden van theaters. Om ook ons steentje bij te dragen tijdens ons verblijf in Deventer hadden we ons aangemeld voor een sessie knippen en masseren van theater Kapsalon bij theater MIMIK. We konden nog kaartjes krijgen maar helaas werd het door gemeentelijke maatregelen niet toegestaan. Een tweede poging was de ludieke MOREathon van museum MORE in Gorssel. Ook daar werd direct na opening gehandhaafd. Toch diep treurig die ondoorzichtige willekeur van de overheid. Of zoals Claudia de Breij een dag eerder aangaf: Wel hardstikke tof en collegiaal dat de burgemeesters morgen ineens ook gaan optreden!

MOREathon in Museum MORE

woensdag, 19 januari 2022

Museum MORE in Gorssel opent zijn deuren voor de MOREathon. Een ludieke marathon langs prachtige kunst. Je bent van harte welkom om van start tot finish aan je mentale fitness te werken in het museum.

Inspirerend

Museummedewerkers en kunstenaar Arjan van Helmond moedigen je aan, gaan in gesprek, helpen op het parcours en houden inspirerende flitscolleges bij stempelposten. Alle deelnemers mogen hun eigen tempo aanhouden. Sportieve kleding aanbevolen. Training vooraf is niet nodig. Diskwalificatie uitgesloten. Voor 16.00 moet je de finish bereikt hebben.